Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
Nederlands English
Uw winkelwagen is leeg!

Over ons

Marc's |  Munnekeholm 16 Groningen

Laat je verrassen door deze winkel met zijn veelheid in advies en verscheidenheid aan objecten uit verschillende culturen. Een mix van antiek met nieuw. Gemaakt met eerlijke materialen en voorzien van de juiste uitstraling en kleur. Wat kun je er zoal aantreffen: Potten, schalen, borden, leuke gifts. Bijzondere verlichting, kroonluchters en mooie schemerlampen. Beelden, potten, schalen, fonteinen in opdracht te leveren. Meubelen, bijvoorbeeld een commode en stoeltjes, in verschillende kleuren en met uw eigen keuze van stof bekleed. Stoffering, ruwe zijde in fantastische kleuren of karpetten op maat en kleur gemaakt.
Wij zijn de enige leverancier in Noord Europa van een Terracotta merk uit Florence Italië. Ook geef ik regelmatig interieur advies, om bijvoorbeeld je huis weer als een thuis te laten voelen of om uw tuin, binnenplaats en dakterras naar uw hand te zetten. 
Als officieel Erkend Bloemsierkunstenaar heb ik me met name gespecialiseerd in gelegenheidsbloemwerk zoals bruids en rouwwerk. 
Ook decoreer en richt ik totale feest of trouwlocaties in zowel in Nederland als ver er buiten.

Loop eens binnen en laat je meenemen in de sfeer.

Bijzonderheden
(Niet te vergeten, per 1 oktober is er de bijzondere kerstcollectie.)